Een selectie van ons werk

Van kantooroases en groeninterieurs tot natuurfaçades en stadstuinen – Green Value Creation voorziet in wens en levert kwaliteit. Altijd vanuit het idee van sustainability en duurzame aanleg. Hieronder vindt u een selectie van onze projecten en kunt u lezen wat onze opdrachtgevers zeggen over ons, en onze werkwijze. Bent u enthousiast en zou u graag weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Directiekamers

Radboudumc

Geveltuinen

VenhoevenCS

Zoku

Baxter Building

Gemeente Amsterdam

Binnengroen

Westerpark West

Testimonials

"Green Value Creation has had such a positive impact and has been a strong contribution to achieving the quality of work environment we are proud to offer our tenants."
Selena Wilkinson
CEO - Baxter Building
"De buitengewone groenkennis, gecombineerd met gevoel voor esthetiek is kenmerkend voor het werk van Green Value Creation."
Jan Joost van Suchtelen van de Haare
Projectontwikkelaar - Pinnacle Group
"Green Value Creation beschikt over een indrukwekkend netwerk van specialisten en beheren het proces; van allereerste begin tot beheer."
Reinier Bunnik
General Manager - Hotel Zoku
"Green Value Creation heeft alle verwachtingen overtroffen. In minder dan een dag is ons kantoor omgetoverd tot een echte groene toonzaal. We zijn er trots op."
Tako Werts
CEO - OfficeVitae
"Het groen werkt stressverlagend: wanneer je een zware dag hebt, neem je gewoon de sproeier en geef je de planten een tijdje water. Dat is een heerlijk en bedachtzaam moment."
Helga Lasschuijt
General Manager - VenhoevenCS
"We zijn erg blij met het resultaat: de planten maken ons kantoor echt “af” en creëren een fijne werkomgeving. "
Bart Odink
Partner - Create Capital
"De werkwijze van Green Value Creation past bij onze ambitie om een autoluwe en klimaatadaptieve stad te realiseren. Het snelle handelen en de duidelijke communicatie maakten dat er een tuin is aangelegd waar onze collega’s en buren nog dagelijks van genieten."
Daan Heijnis
Green Office - Gemeente Amsterdam
"De planten passen zo goed in het geheel, het lijkt alsof ze er altijd al stonden. Het is een stuk sfeervoller geworden, en de akoestiek is merkbaar verbeterd."

Monique van Schendelen
Bestuurslid - KARZ De Hoop

Duurzame harde materialen

Stijlvol met een knipoog

Efficiënt en pragmatisch