Groen oog voor detail

Green is good, but our green is great. Ons groen is namelijk speciaal. Van goudpalm tot herfstvaren, van klimmer tot hangplant — alles selecteren wij naar waarde en toepassing, volledig toegespitst op uw wensen. Bij Green Value Creation denken we vanuit kleur, geur, textuur, en natuurlijk licht en ruimtelijkheid. We bieden daarom niet alleen het allerbeste, maar bovenal het beste voor u.

Geworteld in groenexpertise

Bij Green Value Creation gebruiken we uitsluitend uniek groen en planten met karakter. We schuwen daarbij niet om planten met unieke eigenschappen te laten opkweken, of nét dat materiaal op maat te laten maken waardoor uw organisatie onderscheidend wordt. We putten daarvoor uit ons rijke netwerk aan ambachtslieden, kunstenaars en specialisten.
 
Een goed verzorgde groenomgeving beperkt zich immers niet tot de plant, maar vormt met de andere materialen een ensemble, en vervolmaakt de ruimte. En dat straalt vertrouwen uit — voor uw medewerkers, en voor uw bezoekers. 

Vingers in de aarde, een groene filosofie

Groen leeft en brengt leven. Bij Green Value Creation denken we niet binnen gebaande paden, maar werken organisch. Onze integraalaanpak is projectmatig en volledig toegespitst op uw ruimte en organisatie
 
Bezeten van het vak zijn wij altijd op zoek naar manieren om de maximale waarde uit uw oppervlak te halen. Waar anderen stoppen, gaat Green Value Creation verder. Zo werken wij op natuurlijk wijze en vanuit de volle overtuiging dat goed groen leidt tot een betere wereld. We planten daarom waar mogelijk in de volle grond, denken vanuit biodiversiteit, en hanteren klimaatneutrale en duurzame harde materialen.

Groen denken, groen doen

Of het nu de prestigieuze foyer van de Beurs van Berlage betreft, of de kenmerkende daktuin van hotel Zoku, bij Green Value Creation werken we vanuit een oersterke intrinsieke motivatie  en dat is te zien. Inpandig of buitengroen, we steken onze liefde voor planten niet onder stoelen of banken.
 
Ons team is begeistert, divers en bestaat uit onder meer botanici, stadshoveniers, ecologen, stylisten, ontwerpers, erfgoedspecialisten en landschapsarchitecten. Die uiteenlopende expertise stelt ons in staat directe waarde voor uw organisatie te creëren die duurzaam is in de volle breedte. Zowel klimaatbestendig als symbiotisch, maar ook een investering die zich op korte termijn terugverdient. Groen maakt dat mensen sneller komen, langer blijven en meer geld uitgeven.